Lehdistötiedote 29.3.2017

Suomalaiset sosiaalisen median palvelut IRC-Galleria ja Riemurasia yhdistävät voimansa mainosyhteistyöhön ja haastavat isot kansainväliset sosiaaliset mediat paikallisena tehokkaana toimijana.

“Tavoitamme helposti 700 000 suomalaista kuukausitasolla ja pystymme kohdentamaan mainontaa tarkasti iän, sukupuolen, kiinnostuksen kohteiden ja ostotarpeiden mukaan”, kertoo Riemurasian toimitusjohtaja Joni Hartikainen.

Suomen Somet koostuu kahdesta osallistavasta mediasta, IRC-Galleriasta ja Riemurasiasta. Tavoitamme viikkotasolla 250 000 ja kuukausitasolla 700 000 15-35 -vuotiasta nuorta ja nuorta aikuista.

"Olemme eläneet käyttäjien elämänkaaren teini-iästä aina aikuisuuteen. Tiedämme mitä he haluavat nyt ja huomenna", kuvailee IRC-Gallerian toimitusjohtaja Jari Jaanto.

“Verrattuna kansainvälisiin palveluihin, oman suomalaisen sosiaalisen median vahvuus on paikallisuus: Me tulemme keskustelemaan mainostajan kanssa kasvotusten. Tähän eivät kansainväliset pysty. Lisäksi pystymme tekemään monipuolisia räätälöityjä mainosratkaisuja joihin muut somepalvelut eivät taivu” lupaa Hartikainen.

Suomalaiset nuoret tarvitsevat omaa tilaa, missä vanhemmat eivät ole seuraamassa, ja aikuiset kaipaavat paikallisia palveluita, joissa pääsee tutustumaan ja hankkimaan uusia ystäviä. IRC-Galleria ja Riemurasia paikallisina toimijoina täyttävät nämä tarpeet.

Tutustu mainosverkkoomme tarkemmin osoitteessa suomensomet.fi ja pyydä tarjous!

Ps. Katso suosituimmat kissavideot täältä 🙂

Ota yhteyttä